chevron_left Reisadvies

Op reis met kinderen

Persoonlijk en vertrouwd: reisvaccinaties voor het hele gezin

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bereid dus niet alleen je reis, maar ook je gezin goed voor. Bij KLM Health Services ben je aan het juiste adres.

Onze reizigersverpleegkundigen weten precies hoe ze jouw kind(eren) gerust moeten stellen voordat zij bijvoorbeeld een reisvaccinatie krijgen. Een vaccinatie krijgen kan voor kinderen best spannend zijn.

Thuis je kind(eren) goed voorbereiden op een vaccinatie helpt. We zetten 4 tips op een rij die je kunt toepassen vóór een bezoek aan één van onze Travel Clinics. Zodra je met je gezin bij ons binnen komt, nemen wij de tijd en doen we samen de rest. Zo kan de vakantie pas echt beginnen!

4 tips om je gezin goed voor te bereiden

1. Bestemming

Laat de voorpret beginnen! Heb het er samen over waar jullie naartoe gaan.

2. Reisvaccinaties

Zoek samen met je kind(eren) op onze website op welke vaccinaties nodig zijn. Betrek ze in het proces.

3. Uitleg

Wat is een vaccinatie? En wat gebeurt er dan precies? Leg het je kind(eren) rustig uit. Leg ze ook uit waarom het nodig is.

4. Speel

Speel het alvast na. Zo kun je spelen dat jij het kind bent, en jouw kind(eren) de verpleegkundige. Zo hebben ze een goed beeld van wat ze te wachten staat.

null

Maak eenvoudig een afspraak

Nu jij en je gezin helemaal voorbereid zijn, kunnen we aan de slag. Zien we jullie snel? Maak hier gemakkelijk een afspraak voor een persoonlijk reisadvies en je reisvaccinaties.

Veelgestelde vragen