Colombia

Vaccinaties Colombia

Vertrek je binnenkort naar Colombia? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Colombia zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een land in het noordwesten van Zuid-Amerika. De hoofdstad is Bogota. Het land grenst aan Venezuela, Brazilië, Peru, Ecuador en Panama. Colombia heeft een tropisch klimaat. De temperatuur is gedurende het jaar vrij constant. Het landschap en de natuur in Colombia is zeer gevarieerd: van het Andes gebergte tot de Pacifische en de Caraïbische kust, en van de vlaktes van de Orinoco tot het oerwoud van de Amazone.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 298 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m maart
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar