chevron_left Home

Het verhaal van KLM Health Services

Sinds 1933

KLM Health Services ondersteunt met gezond leven, werken en reizen. Van eerste hulp en medische ondersteuning tot vaccinaties, health check-ups en leefstijlprogramma’s.

Dit doen we met een team van artsen, verpleegkundigen, assistenten en coaches. Al meer dan 25 jaar voor KLM en ook voor andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Of het nu gaat over werken of vakantie.

null

24/7 zorg, waar ook ter wereld

Ons hoofdkantoor bevindt zich op Schiphol-Oost. Daarnaast zijn er vestigingen in Den Haag, Hoofddorp en op Schiphol-Centrum. Ook op locatie zijn onze zorgprofessionals actief.

Zo verzorgen we incompany-trainingen, keuringen en vaccinaties op locatie. Met ons wereldwijde artsennetwerk ondersteunen wij bedrijven met reizende werknemers en particulieren die ter plekke hulp nodig hebben.

null

Certificaten

KLM Health Services en Airport Medical Services zijn gecertificeerd volgens normen: ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Executive Health Management is gecertificeerd volgens de normen ISO 27001 en NEN 7510.

KLM Health Services is een gecertificeerde arbodienst. Een kopie van de certificaten kun je bij ons opvragen.

null

Onze dochterondernemingen

Wij zijn een dochter van KLM NV en werken sinds 1995 als zelfstandige organisatie op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Oorspronkelijk zijn wij in 1933 opgericht als 'geneeskundige dienst' van KLM, waarna wij in 1995 de deuren openden voor dienstverlening buiten de KLM-groep.

Ons dochterbedrijf Airport Medical Services, opgericht in 2002 en een joint venture met Schiphol, verleent medische ondersteuning op en rondom Schiphol en in de lucht. We bieden een breed scala aan medische diensten, waaronder een Eerste Hulp, ambulancedienst, apotheek, artsenzorg, medisch transport en een Travel Clinic.

Ons dochterbedrijf Executive Health Management verricht preventief medisch onderzoek voor het topsegment.