chevron_left Branches

Medische ondersteuning voor corporates

Fit to explore your world

KLM Health Services ondersteunt bij gezond leven, werken en reizen. Van Eerste Hulp en medische keuringen tot vaccinaties, health check-ups en leefstijlprogramma’s. Dit doen we met een team van (medisch) specialisten. Al meer dan 25 jaar voor KLM en andere internationale organisaties zoals de overheid, multinationals en offshore. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen.

Voor jouw medewerkers in het buitenland wil je alleen de beste medische zorg. Of zij nou reizen of elders gestationeerd zijn. Met de juiste programma's voorkom en verminder je gezondheidsrisico's voor medewerkers. Zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden zorgen we voor de gezondheid van jouw medewerkers over de hele wereld. Ontdek welke diensten voor jou relevant zijn en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

null

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Samenwerkingen met o.a. de overheid, KLM, corporates, offshore en gezondheidsinstanties
  • Groot team en netwerk van medisch specialisten
  • Gevestigd op Schiphol-Oost, Schiphol-Centrum en in Den Haag