Mauritius

Vaccinaties Mauritius

Vertrek je binnenkort naar Mauritius? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Mauritius zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Mauritius, officieel de Republiek Mauritius, is een land dat ten oosten van Afrika ligt in de Indische Oceaan. De republiek bestaat uit meerdere eilanden, waaronder Mauritius, Rodrigues, de Agalega-eilanden en de Cargados Carajos. Mauritius heeft een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 17 en 31 graden Celcius. Neerslag valt gedurende het hele jaar, maar voornamelijk gedurende het regenseizoen van november tot en met april.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 155 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m december

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar