Canada

Vaccinaties Canada

Vertrek je binnenkort naar Canada? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Canada zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Canada is een land ten noorden van de Verenigde Staten. Het land kent twee officiele talen, namelijk: Engels en Frans. Canada grenst ook aan Groenland en Alaska. Na Rusland is Canada het grootste land ter wereld. Het land kent grote meren, uitgestrekte prairies, veel beschermde nationale parken, arctische landschappen en de Rocky Mountains. Grote delen van Canada kunnen in de winter een temperatuur van −40° Celsius bereiken, waar de zomers veelal warm en vochtig zijn.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Gematigd klimaat
  • rainy 190 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar