Sint Maarten

Vaccinaties Sint Maarten

Vertrek je binnenkort naar Sint Maarten? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Sint Maarten zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Sint Maarten is de benaming voor zowel het eiland als het land (zuidelijke deel van het eiland Sint Maarten). Het eiland bestaat uit een Nederlands en Frans gedeelte (Saint Martin), waardoor er zowel Frans, Nederlands als Engels wordt gesproken. Het eiland behoort tot de Kleine Antillen en ligt ten oosten van Puerto Rico. Het eiland kent een tropisch klimaat met temperaturen van 28 tot 32 graden Celcius. Het regenseizoen vanaf juni brengt tropische stormen en soms zelfs orkanen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 242 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m april

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar