Aruba

Vaccinaties Aruba

Vertrek je binnenkort naar Aruba? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Aruba zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Aruba behoort tot de voormalig Nederlandse Antillen, en is onderdeel van Caribisch Nederland. Aruba ligt in de Caribische zee, boven Venezuela en heeft een tropisch klimaat. Het eiland heeft het hele jaar temperaturen tussen de 25 en 30 graden, waardoor er geen beste reistijd is. Het eiland heeft parelwitte stranden, en biedt ook mogelijkheden om te eilandhoppen naar nabije eilanden zoals Bonaire en Curaçao.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 166 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is het gehele jaar

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar