Verenigde Staten van Amerika

Vaccinaties Verenigde Staten van Amerika

Vertrek je binnenkort naar de Verenigde Staten van Amerika? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Verenigde Staten van Amerika zijn gezondheidsrisico’s verbonden. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Verenigde Staten van Amerika, ook wel bekend als de Verenigde Staten/ VS of US of USA, is een federatie van 50 staten en het District of Columbia. Met ruim 332 miljoen inwoners is het land het op twee na grootste land ter wereld betreft bevolking, na China en India. Ook is het land het twee na grootste land in oppervlakte, na Rusland en Canada. De VS grenst aan Canada en Mexico. Ook behoren nog verschillende eilanden in de Caraiben en Grote Oceaan, waaronder Puerto Rico en Guam, tot de staten. Naast je voor te bereiden voor eventuele risico's op reis, is het ook belangrijk je ESTA aan te vragen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 80 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m juni, september, oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar