China

Vaccinaties China

Vertrek je binnenkort naar China? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan China zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

China is een land in Oost-Azië en heeft ongelofelijk veel te bieden: van tropische jungles tot woestijnen en machtige bergketens, zoals de Himalaya. Kortom: de verscheidenheid aan landschappen en klimaten in China is enorm. China kent een divers klimaat met in het noorden strenge winters en warme zomers, in het zuiden subtropisch klimaat met milde winters en hete vochtige zomers. Naast de gezondheidsrisico's is het handig om rekening te houden met de luchtvervuiling in grote steden als Shanghai en Peking.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 70 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m oktober
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar