Madeira

Vaccinaties Madeira

Vertrek je binnenkort naar Madeira? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Madeira zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan, dat samen met Ilhas Desertas en de Ilhas Selvagens de archipel en autonome regio Madeira van Portugal vormt. De Azoren hebben binnen Portugal dezelfde status. Madeira kent een mild klimaat, de temperatuur ligt vrij stabiel tussen de 16 en 22 graden Celcius. Het eiland is door de natuur, de vele bossen en de bergen populair bij wandelaars en natuurgenieters.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd subtropisch klimaat
  • rainy 80 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m augustus

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar