Chili

Vaccinaties Chili

Vertrek je binnenkort naar Chili? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Chili zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Chili, officieel de Republiek Chili, is een land in Zuid-Amerika. Het grenst aan Peru, Bolivia en Argentinië. Het land is een aaneenschakeling van uiteenlopende landschappen: extreem droge woestijnen in het noorden, vruchtbare valleien rond de hoofdstad Santiago en desolate pampa’s en uitgestrekte ijsvelden in Patagonië en Vuurland. Het langgerekte Chili heeft een afwisselend klimaat: een woestijnklimaat in het noorden, een hooggebergteklimaat in het binnenland, een mediterraan klimaat in het midden en een winters klimaat in het zuiden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 41 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is september t/m november, maart t/m mei

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar