Turkije

Vaccinaties Turkije

Vertrek je binnenkort naar Turkije? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Turkije zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Turkije is gelegen op twee continenten: het overgrote deel ligt in Azië en een klein deel in Europa. De populaire wereldstad Istanboel ligt zelfs precies op deze grens. Turkije grenst onder meer aan Bulgarije, Georgië, Azerbeidzjan en Iran. Het uitgestrekte land kent verschillende klimaten. Zo heerst er langs de kusten een middellandse zeeklimaat, in het binnenland een steppeklimaat en in het oosten een gematigd landklimaat. Turkije is een zeer populaire vakantiebestemming. Het land heeft een prachtige kustlijn, spectaculaire landschappen en steden die vol staan met historische kastelen en moskeeën.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 90 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m juni, september t/m oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar