Kroatië

Vaccinaties Kroatië

Vertrek je binnenkort naar Kroatië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Kroatië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Kroatië, officieel de Republiek Kroatië, is een land in Zuidoost-Europa. Het grenst aan Slovenië, Hongarije, Bosnië, Montenegro en Servië. Geografisch wordt het zuidelijk deel van Kroatië gezien als onderdeel van het Balkanschiereiland. Het land heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met pittoreske steden, middeleeuwse kastelen en prachtige stranden aan de Adriatische Zee. Kroatië ligt in het zuiden van Europa en heeft aan de kust een Mediterraan klimaat en in het binnenland een landklimaat. In het berggebied valt in de wintermaanden vaak sneeuw.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Mediterraan klimaat
  • rainy 104 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar