Zuid-Korea

Vaccinaties Zuid-Korea

Vertrek je binnenkort naar Zuid-Korea? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Zuid-Korea zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Zuid-Korea, officieel de Republiek Korea, ligt in het noordoosten van Azië. Hoewel het land voor het grootste deel omringd wordt door zee, heeft het grootste deel van Zuid-Korea een warm landklimaat. In het zuiden van het land komen verder verschillende subtropische klimaten voor. De beste tijd om naar Zuid-Korea te reizen zijn de maanden september en oktober, omdat er in deze tijd de minste kans is op hitte, kou, tyfoons en muggen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 114 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m juni, september en oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar