Australië

Vaccinaties Australië

Vertrek je binnenkort naar Australië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Australië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Australië bestaat uit het Australische vasteland en een groot aantal eilanden in de Indische en Grote Oceaan, waarvan Tasmanië het grootste is. Met een oppervlakte van meer dan 7,5 miljoen vierkante kilometer, is het op vijf na grootste land ter wereld. De grootste steden zijn Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth en Adelaide. Het land heeft een gevarieerd klimaat, van woestijnklimaat in het midden tot tropisch in het noorden en gematigd in het zuiden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Oceanië
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 102 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is oktober t/m april

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar