Brazilië

Vaccinaties Brazilië

Vertrek je binnenkort naar Brazilië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Brazilië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Brazilië is een land in Zuid-Amerika grenzend aan Frans-Guyana, Suriname, Guyana, Venezuela, Colombia, Peru, Bolivia, Paraguay, Argentinië, Uruguay en de Atlantische Oceaan. Brasilia is de hoofdstad, São Paulo is de grootste stad in het land. Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika, het beslaat bijna de helft van dit continent. Brazilië heeft een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 19 en 30 graden Celcius. Het regenseizoen is van december tot maart, met hevige stort- en onweersbuien. Het weer in Brazilië kan nogal variëren, afhankelijk van de regio waar je bent.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch tot gematigd klimaat
  • rainy 201 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m maart

Verplichte vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar