Spanje

Vaccinaties Spanje

Vertrek je binnenkort naar Spanje? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Spanje zijn geen specifieke gezondheidsrisico’s verbonden en er worden geen vaccinaties aanbevolen of verplicht. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een land in zuidwest Europa. De eilandengroep Balearen, Canarische eilanden en de Spaanse exclaves in Noord-Afrika behoren ook tot het Koninkrijk. Spanje grenst aan Frankrijk, Andorra, Portugal, Gibraltar en Marokko. Het klimaat in Spanje is zeer gevarieerd met 13 verschillende klimaatzones. De meest voorkomende zijn: warm mediterraan klimaat, steppeklimaat en zeeklimaat. Over het algemeen kent Spanje warme zomers en milde winters. Neerslag varieert sterk per regio, met de meeste regenval in het noorden en aan de kust.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 89 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar