Panama

Vaccinaties Panama

Vertrek je binnenkort naar Panama? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Panama zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Republiek Panama is een land op de grens van Centraal-Amerika en Zuid-Amerika dat grenst aan Colombia en Costa Rica. Panama is vooral bekend door het Panamakanaal, dat de doorsteek mogelijk maakt tussen de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan. Panama heeft een tropisch klimaat met temperaturen tussen 21 en 31 graden. Het hele jaar door is het warm en vochtig. In de maanden mei tot november is er veel neerslag, terwijl de maanden december tot april droger zijn.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Centraal-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 200 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m maart
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar