Mexico

Vaccinaties Mexico

Vertrek je binnenkort naar Mexico? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Mexico zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een land in Noord-Amerika. Het grenst aan de Verenigde Staten, Belize, en Guatemala. Enkele eilanden behoren ook tot Mexico. Het land kent een divers klimaat en veel verschillende temperaturen en neerslagpatronen per regio. De temperaturen verschillen tussen de 5 en 35 graden Celcius, maar kunnen in de zomer oplopen tot 40 graden in het binnenland. Het regenseizoen vindt plaats van juni tot september.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Noord-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 215 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m april

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar