Japan

Vaccinaties Japan

Vertrek je binnenkort naar Japan? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Japan zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Japan is een land en een eilandstaat in het oosten van Azië. Het land bestaat uit 14.125 eilanden, waarvan Hokkaido, Honshu, Shikoku en Kyushu de grootste zijn. Het land kent een gevarieerd klimaat met milde temperaturen in het voorjaar en de herfst. De zomers zijn warm en vochtig met temperaturen rond de 30 graden Celcius en de winters kunnen koud worden met temperaturen onder nul. Neerslag valt gedurende het hele jaar met een piek in juni en juli.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 120 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is Maart t/m mei en oktober t/m november

Verplichte vaccinaties

geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar