afbeelding ziektebeelden-1

Ga je op reis? Dan loop je de kans om in aanraking te komen met ziekten waartegen je niet bestand bent. Maar welke ziektebeelden zijn er eigenlijk? We geven je graag uitleg over de meest voorkomende ziektebeelden, hoe je deze herkent en nog belangrijker: hoe je deze voorkomt.

Je hebt vast wel eens gehoord van malaria, hoogteziekte en hepatitis A.  Maar hoe herken je het en voorkom je het? Hiernaast vind je alle benodigde informatie op een rij. Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen? Bekijk dan onze ‘veelgestelde vragen‘. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over de verschillende ziektebeelden.

Vaccineren op maat

KLM Health Services biedt naast reizigersvaccinaties ook ‘vaccinaties op maat’ aan. Dit zijn vaccinaties die niet gratis worden aangeboden door de overheid in het rijksvaccinatieprogramma, maar waar je wel voor kunt kiezen. Dit zijn extra vaccinaties die op maat kunnen worden ingezet, bijvoorbeeld tegen ziekten zoals gordelroos of waterpokken. Een overzicht hiervan vind je op deze pagina. Het gaat om de volgende vaccins:

Wil je weten hoe je het risico op de genoemde ziekten verkleint? Maak dan een afspraak bij één van onze Travel Clinics van KLM Health Services voor een persoonlijk advies.