Burundi

Vaccinaties Burundi

Vertrek je binnenkort naar Burundi? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Burundi zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Burundi, officieel de Republiek Burundi, is een land in Afrika dat grenst aan Congo-Kinshasa, Rwanda en Tanzania. In Burundi bevinden zich voornamelijk Hutsi’s en Tutsi’s. Het land is een van de kleinste landen in Afrika. Burundi heeft een rijke flora en fauna met drie nationale parken goed voor wandelingen en het spotten van heel veel wild. Burundi kent een tropisch hooglandklimaat met regelmatige regenval en aanzienlijke zonuren. De gemiddelde jaartemperatuur is 22 graden Celcius.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Tropisch hooglandklimaat
  • rainy 252 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari, februari, mei t/m oktober
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar