Venezuela

Vaccinaties Venezuela

Vertrek je binnenkort naar Venezuela? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Venezuela zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Venezuela ligt in het noorden van Zuid-Amerika en grenst onder meer aan Brazilië en Colombia. In de Caribische Zee voor de Venezolaanse kust liggen Aruba, Bonaire en Curaçao. Venezuela heeft een zeer aangenaam klimaat, dus is er is niet echt een slechte periode om naar dit land te reizen. Toch gelden de maanden december tot en met april als de beste reistijd, omdat er dan minder regen en muggen zijn. Venezuela is erg geliefd onder natuurliefhebbers. Het land kent een grote diversiteit aan landschappen: jungle, gebergte en stranden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 310 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m april
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar