Senegal

Vaccinaties Senegal

Vertrek je binnenkort naar Senegal? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Senegal zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Senegal, officieel de Republiek Senegal, is een land in Afrika dat grenst aan Mali, Guinee, Guinee-Bissau, Gambia en Mauritanië. Het land kent diverse klimaten, en ligt in een overgangsgebied van woestijn en savanne. Senegal kent een warm klimaat met temperaturen tussen de 17 en 30 graden Celcius. Neerslag komt weinig voor, maar valt voornamelijk tussen de maanden juni en oktober. Over het algemeen is het tropisch en aangenaam weer met zonnige dagen en milde nachten.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Woestijnklimaat
  • rainy 51 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is november t/m februari
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar