Guinee-Conakry

Vaccinaties Guinee-Conakry

Vertrek je binnenkort naar Guinee-Conakry? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Guinee-Conakry zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Guinee-Conakry, ook wel bekend als Guinea, en officieel de Republiek Guinee, is grondwettelijk een presidentiële republiek in West-Afrika, gelegen aan de Atlantische Oceaan tussen Guinee-Bissau en Sierra Leone. Het is een voormalig Franse kolonie en de hoofdstad Conakry is een grote havenstad. Het land kent een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 19 en 32 graden Celcius. Het weer is voornamelijk warm en vochtig, met regelmatige neerslag. De regelmatige neerslag zorgt voor een groene omgeving met veel flora en fauna.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 150 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m februari
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar