Syrië

Vaccinaties Syrië

Vertrek je binnenkort naar Syrië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Syrië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Syrië, officieel de Arabische Republiek Syrië, is een land in Azië. Het grenst aan Turkije, Irak, Jordanië, Libanon en Israël. Een deel van Syrië, de Golanhoogvlakte, is door Israël geannexeerd. De hoofdstad van het land is Damascus, andere grote steden zijn Aleppo, Homs, Hama en Latakia. Syrië kent een warm steppeklimaat met hete zomers en milde winters. De temperaturen variëren van 5 tot 40 graden Celcius. Neerslag valt voornamelijk in de wintermaanden, van november tot maart.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Warm steppeklimaat
  • rainy 60 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m juni en september t/m november

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar