Pakistan

Vaccinaties Pakistan

Vertrek je binnenkort naar Pakistan? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Pakistan zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Pakistan, officieel de Islamitische Republiek Pakistan, is een land in Zuid-Azië dat ligt op het Indisch subcontinent. Het grenst aan India, Afghanistan, Iran, China en aan de Arabische Zee. Het klimaat in Pakistan wordt gekenmerkt door extreme temperaturen, met hete zomers waarbij de temperatuur kan oplopen tot wel 38 graden Celsius. De winters zijn daarentegen koud, met temperaturen die kunnen dalen tot zo tot 2 graden Celsius. Neerslag in Pakistan valt voornamelijk tijdens de wintermaanden en het voorjaar, met soms hevige regenval die overstromingen kan veroorzaken. De zomers zijn over het algemeen droog en warm, met weinig regenval.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 50 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is november t/m maart
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar