Oost-Timor

Vaccinaties Oost-Timor

Vertrek je binnenkort naar Oost-Timor? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Oost-Timor zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties dit zijn is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf.  Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Democratische Republiek Oost-Timor is een land in Zuidoost-Azië. Het land bestaat uit de oostelijke helft van het eiland Timor, de eilanden Atauro en Jaco, en Oecusse, een politieke exclave van Oost-Timor, aan de westelijke zijde van het eiland, omsloten door West-Timor. West-Timor behoort tot Indonesië. Oost-Timor kent een tropisch klimaat met hoge temperaturen die variëren tussen de 20 en 34 graden Celsius gedurende het hele jaar. Neerslag valt voornamelijk in de maanden december tot en met maart, waarbij hevige regenbuien kunnen voorkomen.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 120 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m augustus

Verplichte vaccinaties

Geen

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar