Nepal

Vaccinaties Nepal

Vertrek je binnenkort naar Nepal? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Nepal zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Nepal ligt in Azië in de Himalaya tussen India en China (Tibet). Het is een prachtig land dat vooral populair is onder wandelaars en backpackers. Door de grote hoogteverschillen kent het land veel uiteenlopende klimaatgebieden, van een hooggebergteklimaat in de Himalaya tot een subtropisch klimaat langs de grens met India. Naast de wonderschone natuur is er op cultureel gebied veel te zien in Nepal. Zo zijn er vele hindoeïstische en boeddhistische tempels en paleizen te bewonderen, onder meer in de onder toeristen zeer populaire hoofdstad Kathmandu.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 193 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is oktober t/m november
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar