Tunesië

Vaccinaties Tunesië

Vertrek je binnenkort naar Tunesië? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Tunesië zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Tunesië is een land gelegen in Noord-Afrika en behoort samen met Marokko, Mauritanië, Algerije en Libië tot de Maghreb-landen. Het klimaat in Tunesië wordt beïnvloed door de Sahara, de Middellandse Zee en het Atlasgebergte. In het noorden heerst een warm zeeklimaat met milde en natte winters en droge, warme zomers, en in het zuiden een warm woestijnklimaat. De beste reistijd voor Tunesië is rond de zomer, van april tot en met september.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Gevarieerd klimaat
  • rainy 118 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m juni, september t/m oktober

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar