Trinidad en Tobago

Vaccinaties Trinidad en Tobago

Vertrek je binnenkort naar Trinidad en Tobago? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Trinidad en Tobago zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Trinidad en Tobago, officieel de Republiek Trinidad en Tobago, is een land in de Caribische Zee, voor de kust van Venezuela. Het land bestaat uit twee grote eilanden en een aantal kleinere eilandjes. Het land maakt onderdeel uit van de Bovenwindse Eilanden van de Kleine Antillen. Trinidad en Tobago kent een tropisch klimaat met voornamelijk neerslag in de maanden juni tot december.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 210 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is januari t/m mei

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar