Taiwan

Vaccinaties Taiwan

Vertrek je binnenkort naar Taiwan? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Taiwan zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Taiwan is een eiland aan de oostkust van China en tevens het belangrijkste eiland van de Republiek China (de officiële naam van Taiwan, niet te verwarren met de Volksrepubliek China). Het land, dat niet door alle landen erkend wordt, bestaat verder nog uit een aantal andere kleine eilanden voor de Chinese kust. Taiwan heeft een overwegend tropisch klimaat. Alleen in bergachtige gebieden is het iets kouder en heerst een steppeklimaat.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Subtropisch klimaat
  • rainy 150 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m juni

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar