Sharjah

Vaccinaties Sharjah

Vertrek je binnenkort naar Sharjah? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Sharjah zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Sharjah is een van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. Het emiraat grenst aan de Perzische Golf in het westen en aan de Golf van Oman in het oosten. Twee eilanden, Abu Mousa en Sir Bunair, behoren ook tot het emiraat. Het land heeft in het oosten ruige hellingen van het Hadjargebergte en aan de kust vruchtbare vlaktes en oases. Het kent een warm woestijnklimaat met hoge temperaturen tot wel 43 graden Celcius. De winters zijn milder met temperaturen rond de 15 graden Celcius. Neerslag valt zelden, maar voornamelijk in de wintermaanden.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Woestijnklimaat
  • rainy 25 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is oktober t/m april
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar