Paraguay

Vaccinaties Paraguay

Vertrek je binnenkort naar Paraguay? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Paraguay zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Paraguay, officieel de Republiek Paraguay, is een land in Zuid-Amerika. Het grenst in het noorden aan Bolivia, in het oosten aan Brazilië en in het zuiden en westen aan Argentinië. Paraguay kent een subtropisch klimaat met warme temperaturen die kunnen oplopen tot 40 graden in de zomermaanden. De winters zijn mild met een minimumtemperatuur van 14 graden. De constante temperaturen en de regelmatige neerslag zorgen voor een groene omgeving en een bloeiende flora en fauna.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Subtropisch klimaat
  • rainy 120 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is april t/m september
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar