Oman

Vaccinaties Oman

Vertrek je binnenkort naar Oman? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Oman zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs mogelijk verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Oman, officieel het Sultanaat Oman, is een sultanaat in Zuidwest-Azië, met als hoofdstad Muscat. Het land is gelegen aan de zuidoostkust van het Arabische Schiereiland. Het grenst aan de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Jemen. Oman kent hoge temperaturen, met de hoogste pieken van 38 graden. De laagste temperatuur zakt naar 19 graden in de nacht. Neerslag is minimaal, met de droogste maanden in de zomer. De zon schijnt het hele jaar door en zorgt voor warme dagen. Over het algemeen heeft Oman dus een woestijnklimaat met extreem hoge temperaturen en weinig neerslag.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Woestijnklimaat
  • rainy 21 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is oktober t/m april
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar