Frans-Guyana

Vaccinaties Frans-Guyana

Vertrek je binnenkort naar Frans-Guyana? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Frans-Guyana zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Frans-Guyana is een Frans overzees departement aan de noordkust van Zuid-Amerika. Het grenst in het westen aan Suriname en wordt verder omsloten door de Braziliaanse deelstaat Amapá. De hoofdstad van Frans-Guyana is Cayenne. Het land heeft een tropisch klimaat met regelmatige, korte, hevige regenbuien. Van januari tot juli valt het meeste regen. Er is een verkoelend effect van de passaatwinden. Frans-Guyana is meer dan 80% dichtbebost door tropisch oerwoud met een grote biodiversiteit.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Tropisch klimaat
  • rainy 272 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is juli t/m november

Verplichte vaccinaties

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar