Bangladesh

Vaccinaties Bangladesh

Vertrek je binnenkort naar Bangladesh? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Bangladesh zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Bangladesh ligt in Zuidoost-Azië. Het land wordt aan drie kanten omringd door India, en grenst in het zuidoosten aan Myanmar. Er heerst een tropisch moessonklimaat met milde, droge winters en warme, natte zomers. Van mei tot oktober wordt het klimaat beheerst door hitte en regen. Daarna volgt vaak een seizoen van cyclonen, vloedgolven en overstromingen. De beste reistijd voor Bangladesh is dan ook van december tot en met april.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Tropisch moessonklimaat
  • rainy 145 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m april
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar