Algerije

Vaccinaties Algerije

Vertrek je binnenkort naar Algerije? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Algerije zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Algerije ligt tussen Marokko en Tunesië aan de Middellandse Zee; samen met deze landen vormt Algerije de Maghreb. Daarnaast grenst Algerije aan Mauritanië, Mali, Niger en Libië. De maanden april, mei, september, en oktober gelden als de beste reistijd voor Algerije. In het voor- en najaar ontloop je de extreem hoge temperaturen die de zomer kenmerken, en de zandstormen die het land kunnen teisteren van januari tot en met april. Het uitgestrekte land is op te delen in twee delen: het noorden met laagland, de Middellandse zeekust, het Atlasgebergte en zoutvlaktes, en het zuidelijke gedeelte dat beheerst wordt door de Saharawoestijn.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Woestijn en mediterraan klimaat
  • rainy 121 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is september, oktober, april en mei
Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar