Beeldschermkeuring

Werk je meer dan twee uur per dag achter een beeldscherm? Dan is het belangrijk om te onderzoeken of je zicht op beeldschermafstand nog goed genoeg is.

Het kan ook zo zijn dat een beeldschermkeuring deel uitmaakt van een organisatiebreed medisch onderzoek zoals het Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Wanneer een beeldschermkeuring?

Maak je lange dagen achter een scherm? Dan is een beeldschermkeuring iets voor jou. Mogelijk kan uit zo’n keuring komen dat je een beeldschermbril nodig hebt. Is dat het geval? Dan wordt deze in sommige gevallen vergoed door je werkgever.

Wat houdt de keuring in?

De beeldschermkeuring bestaat uit een oogonderzoek. Daarbij wordt gekeken naar jouw zicht op verschillende afstanden. Aan de hand daarvan wordt er gekeken of je een beeldschermbril nodig hebt of dat er andere aanpassingen nodig zijn.

Meer informatie

Heb je vragen over de keuring? Wij staan je graag te woord. Je kunt contact opnemen via (020) 649 43 34. Liever mailen? Dat kan ook. Je kunt je gegevens achterlaten via dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Je kunt ons vinden in Den Haag of op Schiphol-Oost.