Offshore keuring (NOGEPA)

null

Offshore keuring (NOGEPA)

Werken jouw medewerkers op een booreiland? Dan wordt er lichamelijk veel van hen gevraagd. Daarom is het van belang dat jouw medewerkers zowel lichamelijk als mentaal sterk genoeg zijn om dit werk uit te voeren.

KLM Health Services is bekend met de eisen die aan offshore werknemers gesteld worden. Wij zetten onze ruime internationale ervaringen in om de beste dienst te bieden.

Wij zijn een officieel NOGEPA erkend keuringsinstituut, ISO9001 gecertificeerd en keuren zowel voor Nederlandse, Duitse, Engelse als Noorse platforms.

Wat houdt het in?

De keuring bestaat uit diverse onderzoeken. We kijken onder andere naar de urine en we meten lengte, gewicht, BMI en bloeddruk. Daarnaast kijken we naar het gehoor- en gezichtsvermogen met kleurenzien. We nemen een rust ECG af en doen een longfunctieonderzoek.

Is de medewerker lid van een Emergency Rescue Team? Dan wordt er ook een maximale inspanningstest (fietsergometrie) uitgevoerd. Vliegt de medewerker met een helikopter vanuit Engeland? Dan is het ook nodig om een schoudermeting uit te voeren conform de richtlijnen van de Civil Aviation Authority. De meting wordt uitgevoerd door speciaal opgeleid personeel. Na de meting krijgt de medewerker een certificaat met de uitslag van de schoudermeting, dit certificaat is vier jaar geldig. De exacte inhoud van de offshore keuring is afhankelijk van de gekozen module en wordt op maat gemaakt.

Wanneer is de keuring nodig?

  • Wanneer jouw medewerkers offshore werken, is deze keuring belangrijk. Tijdens de keuring kunnen we mogelijke gezondheidsrisicofactoren en lichamelijke afwijkingen signaleren, zodat we op tijd kunnen ingrijpen als het nodig is. Bij de offshore keuring kun je bepaalde onderdelen wisselen of anders inzetten. Zo heeft KLM Health Services altijd een passende keuring voor jouw bedrijf.

Waar vindt de keuring plaats?

De offshore keuring vindt plaats op onze locatie in Den Haag of Schiphol-Oost.

Gecertificeerde keuring

KLM Health Services heeft de benodigde certificering om deze keuring uit te voeren.

Meer informatie nodig?

Bel voor meer informatie met (020) 649 43 34 of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen