chevron_left Diensten

Workshops en trainingen

KLM Health Services is dé vertrouwde health partner op het gebied van gezondheidsbevordering

Het is eerder regel dan uitzondering dat vitaal en gezond blijven in de veranderlijke wereld van vandaag een behoorlijke uitdaging is. In Nederland kampt bijna 20% van de werkenden met burn-out klachten (TNO, 2023).

De prestatiedruk is hoog, de zelfzorg laag. Als organisatie is het van belang dergelijke ontwikkelingen te signaleren, of nog beter: voor te zijn. Wij bieden diverse workshops en trainingen aan om bedrijven hierbij te ondersteunen. Bekijk hieronder ons aanbod.

Aanbod workshops en trainingen

null

Workshops

Met onze workshops prikkelen en activeren we om duurzaam aan de slag te gaan met gezondheid en vitaliteit.
null

Trainingen

Veilig en gezond werken staat voorop. Gaat er toch iets mis dan ben je graag goed voorbereid. Daarom zijn er onze veiligheidsopleidingen.
null

Vitaal en gezond

Gezondheidsbevordering gaat over het vergroten van vitaliteit en gezondheid op individueel- en op organisatieniveau. Dit is een gezamenlijke inspanning en verantwoordelijkheid van werkgevers en medewerkers, waarbij dialoog een belangrijke rol speelt.

Het richt zich op alle medewerkers en is participatief. Dat betekent dat medewerkers zelf worden betrokken en dat eigenaarschap over eigen gezondheid en vitaliteit wordt gestimuleerd.

KLM Health Services is dé vertrouwde health partner op het gebied van gezondheidsbevordering.

null

Fit to explore your world.

Wij geloven in het belang van investeren in gezondheid en vitaliteit zodat mensen gezond kunnen leven, werken en reizen. Het optimaliseren van de gezondheid en daarmee duurzame inzetbaarheid van medewerkers, levert in alle opzichten voordelen op.

Door te investeren in gezondheid en vitaliteit blijven je medewerkers in goede conditie en zorgt dit voor meer werkplezier. Ons doel is om jouw organisatie de juiste inzichten te geven wat betreft het bevorderen van de gezondheid van jouw medewerkers. We laten je zien hoe je het beste tijd, middelen en energie kunt inzetten om duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te bevorderen én behouden.

Soms heeft een organisatie extra expertise nodig, bijvoorbeeld als deze internationaal opereert waardoor medewerkers onregelmatig werken of specifieke veiligheidsrisico’s kennen. Dit geeft extra uitdagingen op het gebied van bioritme, slaap, veiligheid en gezondheid. Ook daar kunnen wij met onze jarenlange ervaring uitstekend in ondersteunen. Samen gaan we op zoek naar wat voor jouw organisatie écht werkt.

null

KLM Health Services

Wij geloven in het belang van investeren in gezondheid en vitaliteit. Zodat mensen gezond kunnen leven, werken en reizen. Dit doen we vanuit drie basisovertuigingen:

  • Gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger, meer bevlogen en betrokken, en dragen daardoor meer bij aan de doelstellingen van hun organisatie.
  • Preventie en gezondheidsbevordering is beter én goedkoper dan genezen.
  • Organisaties en medewerkers die internationaal opereren, onregelmatig werken of te maken hebben met specifieke arbeidsrisico’s, hebben behoefte aan specifieke expertise en maatwerkondersteuning op het gebied van gezondheidsbevordering.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd een van de workshops of trainingen? Dan horen we graag van je.