Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO)

Leefstijlgerichte keuringen

Gezondheidscheck voor executives
null

Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek (PAGO)

Wat houdt het in?

Het PAGO is een onderzoek naar gezondheidsfactoren die op het werk gericht zijn. Je brengt met het PAGO de nodige risico's in kaart met uitgebreide vragenlijsten, gezondheidsonderzoeken en modules.

Als werkgever ben je verplicht om medewerkers regelmatig een onderzoek aan te bieden, maar medewerkers zijn niet verplicht deel te nemen. Meestal wordt een PAGO elke vier jaar aangeboden.

Verschil PAGO en PMO

KLM Health Services biedt, naast de PAGO, ook een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan. Binnen het PMO zijn aanvullend op gezondheidseffecten in relatie tot arbeidsrisico’s ook vragen over leefstijl en algemene gezondheid opgenomen. Na een PMO ontvangen je medewerkers op persoonsniveau terugkoppeling en daarbij gericht medisch advies. Zo zorgen we er samen voor dat medewerkers fit zijn en blijven.

Wanneer is de keuring nodig?

  • Je investeert in de gezondheid en welzijn van je medewerkers. Tenslotte bepalen gezonde en vitale medewerkers voor een groot deel het succes van een bedrijf.
  • Je identificeert gezondheidsrisico's en wil deze risico's verminderen.
  • Bij bepaalde risico’s binnen het werk is het aanbieden van PAGO verplicht.

Waar vindt de keuring plaats?

Het PAGO vindt plaats op onze locatie in Den Haag of Schiphol-Oost. Ook bestaat de mogelijkheid dat de keuring bij jou op locatie uitgevoerd wordt.

Gecertificeerde keuring

KLM Health Services heeft de benodigde certificering om deze keuring uit te voeren.

Meer informatie nodig?

Bel voor meer informatie met (020) 649 43 34 of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen