Duikerkeuring en persluchtkeuring

null

Duikerkeuring en persluchtkeuring

Professionele duikers dienen elk jaar een keuring te doorlopen. Bij KLM Health Services kun je terecht voor zowel de initiële keuring als de herhalingskeuringen. Wij bieden daarnaast ook de persluchtkeuringen wanneer jouw bedrijf werkt met perslucht.

Wat houdt het in?

De keuring begint met een gedetailleerde analyse van de medische geschiedenis. Vervolgens doen we een aantal onderzoeken, waaronder bloed- en urineonderzoek, het meten van lengte, gewicht, vetpercentage, BMI en bloeddruk.

Ook onderzoeken we gehoor- en gezichtsvermogen, maken we een rust ECG, doen we longfunctieonderzoek en nemen we een maximale inspanningstest bij af. Bij de duikerkeuring kijken we indien nodig bij het eerste onderzoek ook naar de longen via een röntgenfoto.

Wanneer is de keuring nodig?

  • Werken onder overdruk brengt risico’s met zich mee voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk dat een professioneel duiker ieder jaar wordt gekeurd. Het is van belang dat de duiker geen aandoening heeft die gevaarlijk kan zijn tijdens of vlak na het duiken. Met een duikerkeuring kan KLM Health Services achterhalen of er sprake is van een dusdanige aandoening.

De keuringen die wij aanbieden

  • Duikkeuring Initieel
  • Duikkeuring Periodiek
  • Persluchtkeuring

Waar vindt de keuring plaats?

De duiker- en persluchtkeuring vindt plaats op onze locatie in Den Haag of Schiphol-Oost.

Gecertificeerde keuring

KLM Health Services heeft de benodigde certificering om deze keuring uit te voeren.

Meer informatie nodig?

Bel voor meer informatie met (020) 649 43 34 of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen