Verontreinigde grond keuring

null

Verontreinigde grond keuring

Werken jouw medewerkers met verontreinigde grond? Dan ben je je ervan bewust dat dit gezondheidsklachten met zich mee kan brengen. Daarom biedt KLM Health Services een periodiek medisch onderzoek aan voor het werken met verontreinigde grond.

Wat houdt het in?

Klasse A is voor medewerkers werken met verontreinigde grond. Tijdens het onderzoek kijken we naar gehoor-, reuk- en gezichtsvermogen, we verrichten een bloed- en urineonderzoek. We kijken naar lengte, gewicht, BMI en we meten je bloeddruk. Ook wordt er een longfunctieonderzoek gedaan. Daarnaast neemt de keuringsarts een lichamelijk onderzoek af.

Klasse B is een uitbreiding op klasse A. Deze keuring is van toepassing op jou als je medewerkers werken met adembescherming. Dit betekent dat we een extra onderzoek afnemen. Namelijk een rust ECG.

Klasse C is opnieuw een uitbreiding op klasse B. Deze keuring is van toepassing wanneer medewerkers werken met buitenlucht onafhankelijke ademlucht, ook wel perslucht genoemd. We nemen dan een extra onderzoek af ten opzichte van een klasse B keuring. Namelijk een maximale inspanningstest.

Wanneer is de keuring nodig?

  • Wanneer jouw medewerkers werkt met verontreinigde grond is het van belang een periodieke medische keuring te ondergaan. De verontreinigde grond keuring vindt jaarlijks plaats conform de CROW-regelgeving.

Waar vindt de keuring plaats?

De verontreinigde grond keuring vindt plaats op onze locatie in Den Haag of Schiphol-Oost.

Gecertificeerde keuring

KLM Health Services heeft de benodigde certificering om deze keuring uit te voeren.

Meer informatie nodig?

Bel voor meer informatie met (020) 649 43 34 of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen