Wit-Rusland (Belarus)

Vaccinaties Wit-Rusland

Vertrek je binnenkort naar Wit-Rusland? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Wit-Rusland zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Wit-Rusland, ook wel Belarus genoemd, grenst aan Rusland, Oekraïne, Polen, Litouwen en Letland. Wit-Rusland heeft een gematigd landklimaat met redelijk warme zomers en zeer strenge winters. De grond is een groot deel van het jaar bevroren en van december tot april is vrijwel het hele land bedekt onder een deken van sneeuw. Van juni tot en met augustus is de temperatuur het aangenaamst, maar in deze periode valt ook de meeste neerslag.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Europa
  • partly_cloudy_day Gematigd continentaal klimaat
  • rainy 128 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is mei t/m september

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar