Westelijke Sahara

Vaccinaties Westelijke Sahara

Vertrek je binnenkort naar de Westelijke Sahara? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Westelijke Sahara zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Westelijke Sahara is een betwist gebied ten noordwesten van Afrika. Het grenst aan Marokko, Algerije en Mauritanië. Ten noordwesten in de Atlantische Oceaan liggen de Canarische eilanden. Het gebied is een voormalige kolonie van Spanje, en vandaag de dag wordt soevereiniteit over het gebied betwist: zowel Marokko als de Sahrawi Arabische Democratische Republiek maken er aanspraak op. In het gebied heerst een heet en droog klimaat met weinig neerslag.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Afrika
  • partly_cloudy_day Woestijnklimaat
  • rainy 31 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is maart t/m mei

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar