Verenigde Arabische Emiraten

Vaccinaties Verenigde Arabische Emiraten

Vertrek je binnenkort naar de Verenigde Arabische Emiraten? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen en mogelijk zelfs verplicht. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

De Verenigde Arabische Emiraten zijn een verzameling van zeven zelfstandige rijkjes die ieder bestuurd worden door een emir of een sjeik. Het land ligt op het Arabisch Schiereiland en grenst aan Oman en Saoedi-Arabië. De bekendste Emiraten en gelijknamige hoofdsteden zijn Dubai en Abu Dhabi. Verder behoren ook Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras-al-Khaima en Fujairah tot het land. Abu Dhabi is de hoofdstad van het land en wordt gekenmerkt door wolkenkrabbers en andere indrukwekkende gebouwen. De maanden november tot en met maart zijn iets koeler en gelden als de beste reistijd naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Woestijnklimaat
  • rainy 5 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is oktober t/m april

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar