Uruguay

Vaccinaties Uruguay

Vertrek je binnenkort naar Uruguay? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Uruguay zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Uruguay ligt aan de Atlantische Oceaan en grenst aan Argentinië en Brazilië. Uruguay heeft een mild zeeklimaat en vooral in de zomer, als de temperatuur gemiddeld rond de 28 graden ligt, is het er zeer aangenaam. De zomermaanden december tot en met maart worden dan ook gezien als de beste reistijd naar Uruguay. Hoofdstad Montevideo, waar de helft van de bevolking woont, is de belangrijkste toeristische attractie van Uruguay. Verder is de Uruguayaanse kust een bestemming die aantrekkingskracht uitoefent op vakantiegangers uit de hele wereld, en is ook het historische, op de Werelderfgoedlijst opgenomen stadje Colonia del Sacramento een must-see.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Zuid-Amerika
  • partly_cloudy_day Mild zeeklimaat
  • rainy 100 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is december t/m maart

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar