Umm al-Qawain

Vaccinaties Umm al-Qawain

Vertrek je binnenkort naar Umm al-Qawain? Met een goede voorbereiding zorg je voor een prettige reis. Aan een bezoek aan Umm al-Qawain zijn gezondheidsrisico’s verbonden en er worden vaccinaties aanbevolen. Welke vaccinaties je nodig hebt is onder andere afhankelijk van de regio(’s) die je gaat bezoeken en de duur van jouw verblijf. Maak eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk reisadvies.

Umm al-Qawain, ook wel geschreven als Umm al-Qaiwain, Umm al-Qiwain en Umm al-Qaywayn, is een van de Verenigde Arabische Emiraten. Het is het dunst bevolkte emiraat, met zo'n 62.000 inwoners in 2003. Het land wordt geregeerd door sjeik Saud bin Rashid Al Mu'alla. Er heerst een warm woestijnklimaat met zomers temperaturen in de 40 graden Celcius. De winters zijn koeler en hebben soms wat regenval.

Voor een persoonlijk reisadvies en vaccinaties staan onze reizigersverpleegkundigen bij KLM Health Services voor je klaar. Houd ook de actuele veiligheidssituatie van jouw bestemming altijd in de gaten en lees onze tips voor op reis. Fit to explore your world.

  • globe Azië
  • partly_cloudy_day Woestijnklimaat
  • rainy 25 dagen per jaar
  • flight_takeoff Beste reistijd is november t/m maart

Verplichte vaccinaties

Geen

Gezondheidsrisico's en aanbevolen vaccinaties

Health check-up

Wij zijn KLM Health Services

Al meer dan 25 jaar zijn wij de expert op het gebied van gezond leven, werken en reizen. Alles om ervoor te zorgen dat je als reiziger, medewerker of organisatie iedere dag weer het beste uit jezelf kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Fit to explore your world.

  • Van reisadvies en vaccinaties tot health check-ups
  • Voor iedere reiziger, ook als je niet met KLM vliegt
  • 40.000+ vaccinaties per jaar